"U heeft het recht de bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen. Enkel de product artikelen die u daadwerkelijk bij ons besteld heeft krijgt u gecrediteerd.

Natuurlijk met in achtneming dat het product nog in de zelfde staat is zoals u het heeft ontvangen. Het product artikel vrij is van geur, rook, parfum, huis en dier geur vrij en niet is gebruikt. Product artikelen met hygiënisch oogpunt kunnen niet worden geretourneerd ook product artikelen die speciaal voor u zijn gemaakt, besteld of gepersonaliseerd kunnen niet worden geretourneerd. 

Het retourneren van een bestelling is niet gratis. Retourneren dient altijd in overleg te gaan met de eigenaren van Restyled Best Stoer. Van Restyled Best Stoer ontvang je een retour label de kosten hiervan worden verrekend met de terug te ontvangen betaling. 

Wij nemen géén pakketten aan die niet via onze retour service zijn aangemeld, (omdat alle andere codes) dus geen specifieke retour label code heeft van Restyled Best Stoer,  en dit dus niet in ons systeem kan worden verwerkt.

Verzend kosten worden niet vergoed. Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via email. Graag ontvangen wij ook uw bankrekeningnummer om te verifiëren dat het daadwerkelijk om de zelfde persoon gaat. Wij zullen u vervolgens het verschuldigde bedrag van de bestelde product artikelen binnen 14 kalenderdagen na aanmelding van uw retour terugstorten. Mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. En u ons retourbeleid van de algemene voorwaarden in Artikel 6 Retouren heeft nageleefd"