Mijn woonwinkel is ontstaan door de "liefde voor oude kasten"

Al enige jaren restyle ik met veel liefde & passie meubels voor verkoop en in opdracht voor mijn klanten, het blijft ontzettend fijn dat deze meubels een tweede leven krijgen. 

Ik werk met woonkleuren, passend in het interieur van nu!                 

Als klein meisje was ik al veel aan het tekenen ..schetsboeken vol na het volgen van de mode-vak school had ik het gevoel dat ik nog niet klaar was. 

..Mijn pake zei dat ik een kast bij hun thuis mocht komen uitkiezen, ik was namelijk enorm gefascineerd door die schitterende oude gepatenteerde Biedermeier kasten.

Mijn liefde voor oude kasten zat er dus al jong in ..al hadden deze fantastische meubels niet mijn favoriete kleurtje waarop mijn pake zei; je mag ermee doen wat je wilt. 

De passie was aangewakkerd en ik raakte meer en méér geïnteresseerd in alles wat met meubels en interieur te maken heeft. Dit alles heeft geresulteerd in mijn droom een eigen gezellige woonwinkel met gerestylde meubels en originele nieuwe en authentieke woonaccessoires, daarnaast geef ik workshops zodat meer mensen die liefde gaan ervaren wat kleur op je kast met je interieur doet.

Met mijn website wil ik jullie meenemen in mijn "passie" van wonen-werken, en oude & nieuw materialen te combineren. Dus laat je inspireren en blijf op de hoogte van nieuwe & unieke artikelen, toffe actie's en nog veel meer.. op mijn social media Facebook, Instagram & Pinterest. 

Liefs Lidia


Restylen = Duurzaam, Hip & Trendy!!