Ben jij ook altijd zo jaloers op al die mooie interieurs die overal voorbij komen op TV, Facebook en Instagram? En zou jij dat ook graag willen? Kijk dan nu eens om je heen.. Wordt je dan blij van je inrichting? Wordt je omringd door een sfeer waar je echt enthousiast van wordt..?

Of zou je graag hulp willen om het te krijgen zoals in de woonbladen altijd zo mooi staat? Dan help ik je graag in opdracht, waarbij je zelf je budget bepaald.

Hoe gaat het in zijn werk?
Ik kom bij je thuis, vooraf stuur je mij foto's en filmpjes van de huidige situatie. Bij aanmelding stuur ik jou meer gegevens. Ook als je verder weg woont kan ik je helpen. Ik kijk vooraf wat de ruimte nodig heeft en geef je daar dan advies over. Dan zoek ik de spullen bij elkaar die het beste bij jouw huis passen en neem die mee op de afgesproken dag om het af te stylen.

Wij hebben al diverse mensen blij mogen maken met een interieur styling.🖤🖤

Ook je huis en/of bedrijfsruimte creatief dan wel representatief inrichten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

 

ADVIES:

Mocht je alleen een advies willen, dan kan ook. Dit kost 89 euro voor een gemiddelde ruimte. Er zijn diverse advieskeuzes. Het advies is per ruimte voor ca 30-45min bij jou thuis (excl. reiskosten 0,30 per km). 
Wij kunnenje adviseren bij:
▪︎Kleur advies
▪︎Licht advies
▪︎Ruimte & indeling advies

Dit betreft alleen een advies, wij gaan niet schuiven met meubels of te plekke een restyle geven.


▪︎Wat verwachten wij tijdens een advies gesprek?
Dat de ruimte schoon & opgeruimd is.

▪︎Tarief is gebaseerd op een gemiddelde ruimte, is de ruimte expliciet groter of is het een woon-keuken of grote open ruimte dan wordt het tarief aangepast.


Nog vragen of een afspraak maken?
Klik dan op onderstaand mail adres:
restyledbeststoer@gmail.com

 

 

Mini STYLING:

Voor een mini styling, vragen wij 125 euro voor ca 1-1,5 uur bij jouw thuis voor 1 gemiddelde ruimte, daarnaast worden er reiskosten in rekening gebracht (reiskosten 0,30 per km). Je bepaalt zelf hoeveel je wilt investeren in de woonaccessoires wel met een minimum van 75 euro (dit is tevens de aanbetaling van de opdracht) En zou je meer ruimtes aan willen pakken, dan kan dat natuurlijk ook. Daarnaast bepaalt je zelf verder je budget. In deze mini styling vullen we de ruimte aan; wat inhoud dat (in principe) alle meubels op hun eigen plek blijven staan. Wij voegen onze woonaccessoires toe aan het bestaande interieur. Zodat het een mooi aangekleed geheel wordt.

▪︎Het restylen van meubel(s) c.q het aanleveren van meubels valt hier buiten. 

▪︎Het aanleveren van Dubbelleven krijtverf valt hier buiten. 

▪︎Tarief is gebaseerd op een gemiddelde ruimte, is de ruimte expliciet groter of is het een woon-keuken of grote open ruimte dan wordt het tarief aangepast of verval je in een ander styling tarief.

▪︎Wat verwachten wij tijdens de mini styling?
Dat de ruimte schoon, stofvrij & opgeruimd is, dat wat je (heel) graag wilt houden bij elkaar wordt geplaatst. Dat je tijdens de mini styling ons de ruimte geeft om aan de slag te gaan en uit het desbetreffende vertrek gaat. Dat je weet dat het een mini styling is en een mini styling blijft en dat wij 1- 1,5 uur de tijd nodig hebben, waarna er nadien gelegenheid is tot een nabespreking.

 

 

SNEL-STYLING:

Voor een snel-styling, vragen wij 250 euro voor ca 3 uur bij jouw thuis voor 1 gemiddelde ruimte, daarnaast worden er reiskosten in rekening gebracht (0,30 per km). Je bepaalt zelf hoeveel je wilt investeren in de woonaccessoires wel met een minimum van 200 euro (dit is tevens de aanbetaling van de opdracht) En zou je meer ruimtes aan willen pakken, dan kan dat natuurlijk ook. Dus je bepaalt zelf verder je budget.

Naar aanleiding van foto’s van je huidige interieur en een wensenlijst bespreken we wat de wensen zijn en wat wij kunnen betekenen. Op afspraak komen we bij je thuis om de desbetreffende kamer te restylen, waarbij we nieuwe items combineren met eigen accessoires. Dit neemt ongeveer 3 uur in beslag. Hierbij zijn de bewoners niet aanwezig zodat de styling in alle rust kan worden uitgevoerd. Daarna bespreken we samen wat blijft en wat niet.

▪︎Het restylen van meubel(s) c.q het aanleveren van meubels valt hier buiten. 

▪︎Het aanleveren van Dubbelleven krijtverf valt hier buiten.

▪︎Tarief is gebaseerd op een gemiddelde ruimte, is de ruimte expliciet groter of is het een woon-keuken of grote open ruimte dan wordt het tarief aangepast of verval je in een andere styling tarief.

▪︎Wat verwachten wij tijdens de snel styling?
Dat de ruimte schoon, stofvrij & opgeruimd is. Dat wat je (heel) graag wilt houden bij elkaar wordt gezet. Dat je tijdens de styling ons de ruimte geeft om het in te richten. Dat je weet dat het een snel-styling is en een snel-styling blijft en dat wij 2 tot 3 uur de tijd nodig hebben, waarna er nadien gelegenheid is tot een nabespreking.

 

 

INTERIEUR-STYLING:

Enkel op aanvraag.

▪︎Voor je huis

▪︎Voor een bedrijf

Wij bieden:

▪︎Indelings advies

▪︎Bedrijfs- & interieurstyling

▪︎Kleur advies

▪︎Lichtplan advies 

▪︎Verbouwing advies

▪︎Advies bij de aanschaf van nieuw meubilair

▪︎All over restyle advies

Zoekt je hulp bij het inrichten van een vertrek of een gedeelte daarvan, of juist van het hele huis?
Wil je creatieve suggesties of een compleet advies en juist alles over laten voor een complete styling. Alles is mogelijk. Wij werken vaak vanuit een kleiner deel naar een groter geheel, en andersom. Het decoreren en stylen van huiskamer interieurs & bedrijfsruimtes, zoals entrees, kantines, etalages en vergaderzalen. Tijdens een oriënterend gesprek (in bv de desbetreffende ruimte), bekijken en bespreken we de wensen en mogelijkheden met elkaar. Welke style, kleur en uitstraling je graag terug ziet. Welke meubels in het interieur blijven en welke mogelijk kunnen worden vervangen.
Bij het inrichten proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van de woon-accessoires, materialen en meubels die thuis of in het bedrijf aanwezig zijn. Tenzij er een andere keuze is gemaakt. Daarnaast maken we gebruik van de door ons meegebrachte woon-accessoires vanuit onze woonwinkel en/of op aanvraag meegebrachte verdere styling suggesties voor de 'finishing touch'.

▪︎Het restylen van meubel(s) c.q aanleveren van meubels valt hier buiten. 

▪︎Het aanleveren van Dubbelleven krijtverf valt hier buiten. 

▪︎Wij externe mensen kunnen inhuren, voor het realiseren wat wij voor ogen hebben om de ruimte de juiste sfeer te creëren. En deze kosten zullen doorberekenen. 

▪︎Wat verwachten wij tijdens de styling?
D
e ruimte dient schoon, stofvrij & opgeruimd te zijn. Dat wat er gehouden dient te worden, en terug in de ruimte moet komen en/of blijven. Dient bij elkaar te wordt gezet. Dat ons tijdens de styling de ruimte wordt gegeven om aan de slag te gaan.