Je kan onze collectie muurcirkels bevestigen met Fixie ophang systeem. Fixie wordt verkocht per zakje van 2 stuks. Wij adviseren: 18cm= 2st / 30cm= 4st / 50cm= 6st / 80cm= 8st / (limeted edition) 120cm=12st

De muurcirkels voor kinderen wordt nog uitgebreid deze week. 

De muurcirkels matchen mooi bij elkaar en zo creëer je de perfecte style voor een stoer, landelijk of sober interieur! Kijk gerust hier op de pagina en laat je inspireren!

Muurcirkels 18cm 30cm 50cm 80cm

Geselecteerde collectie van 120cm muurcirkel is alleen afhalen in de winkel. 

Niet alle muurcirkels liggen op voorraad ivm verkoop in de winkel. Daarom kan er een vertraging zijn van ca 5 - 21 dagen voor aflevering naar jou.

Op alle afbeeldingen zit auteursrecht deze mogen dus niet gekopieerd worden. Heb je vragen of kom je er niet uit, klik dan op onderstaand email adres restyledbeststoer@gmail.com


Op onze collectie muurcirkels staan diverse afbeeldingen b.v schotsehooglanders die hier in de omgeving van Marum op de foto zijn gekomen, je vindt ze weer terug hier in de natuur! Natuurlijk zijn er ook uitstapjes gemaakt naar de wadden eilanden en de dierentuin muurcirkel en fixie-ophangsysteem zijn geen items voor retourneren.